IntoWords ;

IntoWords

IntoWords

热度 4660

最新版本2.9.7
插件大小881KiB
类别无障碍插件
更新时间2020年3月10日
开发者https://www.mv-nordi...
随机推荐 最好的按摩器推荐

IntoWords til Google Chrome - hurtig læse- og skrivehjælp

应用介绍

IntoWords – støtte til læsning og skrivning

IntoWords støtter dig i din læse- og skriveproces i form af oplæsning med highlight, kontekstbaserede og fagspecifikke ordforslag, stavehjælp og forslag til næste ord - uanset om du arbejder i Google Apps eller Office 365. 

Oplæsning og Skrivning
Du får et stort udvalg af sprog og stemmer, og under oplæsning kan du let slå ord op i ordbogen for at se betydning, bøjning, orddannelser m.m. Har du brug for visuel støtte for bedre at forstå ordet eller begrebet, kan du nemt slå ordet op i Google Billeder. Ordbøgerne understøtter opslag på dansk, engelsk, tysk, spansk og fransk. IntoWords støtter dig også bedst muligt i din skrivning med bl.a. relevante ordforslag på flere sprog, brug af jokertegn som stavehjælp og skriveskabeloner. IntoWords PDF gør det muligt for dig at OCR-behandle PDF-filer for at gøre dem tilgængelige for oplæsning og skrivning.

Opdateret med ny funktion: Billedlæser. Med Billedlæser kan du læse al indhold på hjemmesider og i dokumenter – fx tekst på billeder, faktabokse eller linktekster.

Målgruppe
IntoWords bruges i grundskolen, under uddannelse eller på arbejdsmarkedet af børn og voksne, der har brug for støtte til at læse og skrive – og som evt. er diagnosticeret med dysleksi eller generelle læse- og skrivevanskeligheder.

Tilgængelighed
IntoWords tilgås online og er tilgængelig fra PC, Mac, og Chromebook.
Med et abonnement på IntoWords Cloud har du også adgang til IntoWords Statistik, Ordbog, Fagord, Skabeloner, Skriv og PDF.
Læs mere på vores hjemmeside www.mv-nordic.com/dk/produkter/intowords

Privatlivspolitik
Ved ibrugtagning accepterer du vores privatlivspolitik samt slutbrugerlicensaftale (EULA).
 
Læs mere her: https://www.mv-nordic.com/dk/om-os/#privatlivspolitik
                
历史版本 (如何离线安装?)
版本号名称文件大小下载
2.9.7IntoWords881KiB 城通网盘